هشتادو پنجمين سالگرد تاسيس صنعت سيمان گرامي داشته مي شود
انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان ايران برنامه گراميداشت هشتادوپنجمين سالروز صنعت سيمان ايران را اعلام كرد. طبق اين برنامه سخنراني رييس هيات مديره انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان ،جناب آقاي مهندس سيد محمد اتابك در روز افتتاحيه صورت خواهد پذيرفت. در ادامه مقام ارشد وزارت صنعت، معدن و تجارت سخنراني خواهد نمود و سپس نمايشگاه افتتاح خواهد شد. در بخش همايش چندين سخنراني ارايه خواهد شد. نحوه بهره مندي از فن آوري نسل چهارم صنعت سيمان توسط مهندس اميني، بهينه سازي و شبيه سازي صنعت سيمان به كمك سامانه همزاد ديجيتال، توسط آقاي مهندس نويد، ارزيابي ديناميك عملكرد استراتژيك در مواجه محيط پويا توسط دكتر رضويان، راه كارهاي نفوذ در بازارهاي صادراتي جديد توسط مهندس تاجيك، برگزاري پنل تخصصي صادرات، ويژه برنامه سالروز صنعت سيمان ، شامل تقدير از  پيشكسوتان ، برنامه هاي هنري و ضيافت شام خواهد بود.
شايان ذكر است دهمين نمايشگاه سيمان و صنايع وابسته همزمان با اين همايش از طرف انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان ايران برگزار خواهد شد.
حضور براي عموم صنعتگران و علاقمندان در اين برنامه آزاد و بلامانع است.
نام نویسنده : روابط عمومي انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان كشور
تاریخ بروزرسانی : 1397/10/17