سازمان حمايت مصرف كنندگان و توليدكنندگان افزايش قيمت سيمان را تاييد كرد

به گزارش روابط عمومي انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان ايران پس از موافقت وزير صنعت، معدن و تجارت قيمت سيمان 12 درصد افزايش يافت. اين افزايش بها براي 2 سال اخير(96 و 97) ساليانه 6 درصد محاسبه و اجرايي شده است.

همچنين سيد محمود نوابي، مديرعامل سازمان حمايت مصرف كنندگان و توليدكنندگان قيمت هاي جديد سيمان را تاييد كرد.

به گفته جعفر سرقيني، معاون وزير صنعت، معدن و تجارت اين افزايش 12 درصدي مشمول همه اقلام سيمان توليدي مي شود و مبناي عملكرد كارخانه هاي مربوطه است.
سيدمحمد اتابك، رييس انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان در اين باره گفته است: پيشنهاد تغيير قيمت سيمان با توجه به افزايش چشمگير قيمت تمام شده اين ماده و وضعيت صنعت سيمان و به درخواست هاي مكرر مديران عامل و دبيران كارگروه هاي منطقه اي كارخانه هاي سيمان كشور ارايه شد.
رييس انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان همچنين گفت: تغيير قيمت سيمان براساس اختيار تفويض شده وزارت صنعت، معدن و تجارت به اين انجمن و با هماهنگي كامل صورت گرفته است و موضوع به اطلاع سازمان حمايت مصرف كنندگان و توليدكنندگان نيز رسيده است.

همچنين عبدالرضا شيخان، دبير انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان ايران به افزايش حدود 30 درصدي هزينه هاي توليد سيمان براي واحدهاي توليدي اشاره كرد و گفت: با توجه به افزايش قيمت تمام شده توليد سيمان و كاهش ميزان توليد در واحدهاي توليدي سيمان كشور، افزايش 12 درصدي قيمت فروش سيمان تنها بخشي از افزايش هزينه هاي اين صنعت را جبران خواهد كرد.

شيخان همچنين به فزوني عرضه نسبت به تقاضا اشاره كرد و گفت: لازم است تا شرايط كنوني مصارف جديد و مرتبطي براي مصرف سيمان انديشيده شود.

او بهره مندي جاده‌ها از رويه هاي بتني را يكي از راهكارهاي افزايش مصرف داخلي دانست، هرچند كه گفت: رويه هاي بتني جاده ها سالانه حدود دو - سه ميليون تن سبب افزايش مصرف سيمان خواهند شد. بنابراين بايد تحولي جدي صورت گيرد و روي صادرات تمركز كنيم.

دبير انجمن سيمان تاكيد كرد: در شرايط كنوني صادرات سيمان به كشورهاي آسياي دور را پيگيري مي‌كنيم، چراكه چين ميزان توليد سيمان را كاهش داده و فضا براي صادرات سيمان ايران باز شده است كه البته اين شرايط مقطعي است.

نام نویسنده : روابط عمومي انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان
تاریخ بروزرسانی : 1397/05/30