تفويض برخي اختيارات به انجمن سيمان
تفويض برخي اختيارات به انجمن سيمان اعضاي هيات مديره انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان با وزير صمت ديدار كردند.
1398/03/01
وزير صنعت، معدن و تجارت در ديدار اعضاي هيات مديره انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان  گفت: به منظور تسهيل هر چه بيشتر در محيط كسب و كار صنعت سيمان، آماده تفويض برخي اختيارات به انجمن توليدكنندگان اين صنعت البته با قبول مسئوليت و پاسخگويي هستم
به گزارش روابط عمومي انجمن سيمان و به نقل از سايت خبري شاتا، رضا رحماني، در ديدار اعضاي هيات مديره انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان ضمن تشكر از عملكرد و اقدامات انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان  تصريح كرد، برخي اختيارات را مي‌توان به انجمن‌هاي صنفي از جمله انجمن  صنفي كارفرمايان صنعت سيمان  واگذار كرد و البته آنان نيز بايد پاسخگو باشد.
وي با اشاره به ظرفيت‌هاي صادراتي انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان  افزود: بايد از فن‌آوري‌هاي نوين در راستاي ارتقاي زنجيره صنعت سيمان استفاده كرد
در اين ديدار اعضاي هيات مديره انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان  گزارشي از وضعيت توليد سيمان، فرصت‌ها و تهديدات اين صنعت را بيان كردند