بخشي از حقوق پرسنل سيمان صوفيان به مناطق سيل زده اختصاص يافت
بخشي از حقوق پرسنل سيمان صوفيان به مناطق سيل زده اختصاص يافت پرسنل سيمان صوفيان بخشي از حقوق خود را جهت بازسازي مناطق سيل زده اختصاص دادند. به گزارش روابط عمومي شركت سيمان صوفيان ، اين شركت ، هم راستا با ساير شركت هاي زير مجموعه، شركت سرمايه گذاري تأمين اجتماعي و بر اساس تدابير اتخاذ شده در جلسه ستاد بحران و پدافند غير عامل اين شركت اقلامي از قبيل پتو ، برنج و انواع كنسرو و ... توسط هلال احمر استان آذربايجان شرقي به مناطق سيل زده ارسال نمود.
1398/01/20

به گزارش روابط عمومي شركت سيمان صوفيان ، اين شركت ، هم راستا با ساير شركت هاي زير مجموعه، شركت سرمايه گذاري تأمين اجتماعي و بر اساس تدابير اتخاذ شده در  جلسه ستاد بحران و پدافند غير عامل اين شركت اقلامي از قبيل پتو ، برنج و انواع كنسرو و ... توسط هلال احمر استان آذربايجان شرقي به مناطق سيل زده ارسال نمود.

مهندس نجفي مدير عامل شركت سيمان صوفيان ضمن ابراز همدردي با آسيب ديدگان سيل اخير در استان هاي درگير سيل گفت: مسئوليت اجتماعي سازمان، به عنوان مسئوليت شركت در قبال جامعه، افراد انساني، و محيطي است كه سازمان در آن جامعه فعال است و اين مسئوليت از ملاحظات اقتصادي فراتر مي رود.  شركتها همانند اعضاي جامعه و شهروندان جامعه به اين درك رسيده اند كه آنها توسط جامعه به وجود مي آيند و قوانين خود را از جامعه اي مي گيرند كه در آن فعاليت مي كنند. آنها بايد نقش، محدوده و هدفشان را در كنار درك كامل تأثيرات و مسئوليتهاي اجتماعي مرتبط سازند.

مهندس نجفي افزود: براساس تدابير و تصميمات متخذه در اين شركت به منظور كمك رساني به سيل زدگان مقرر شد محموله كمك هاي انسان دوستانه شركت شامل، مواد غذايي، كنسروجات،  پتو و ب به استان هاي آسيب ديده تجهيز و ارسال شد.

مهندس نجفي با اشاره به بيانات رهبر معظم انقلاب اسلامي مبني بر بسيج همگاني براي امدادرساني به مناطق سيل زده، و گستردگي خسارت وارد شده ابراز اميدواري كرد با همت جمعي، همدلي، هم افزايي و اتحاد مردم و مسئولان بايد شرايطي فراهم شود تا در امداد رساني و خدمات دهي به مردم سيل زده  بتوانيم اقدامات و گام هاي موثري برداريم.