شركت سيمان صوفيان با همكاري سازمان نظام مهندس استان همايش روز مهندسي را برگزار كرد.
شركت سيمان صوفيان  با همكاري سازمان نظام مهندس استان همايش روز مهندسي را برگزار كرد. شركت سيمان صوفيان با مشاركت سازمان نظام مهندسي استان همايش تجليل از مهندسان نظام مهندسي را در سالن همايش هاي بين المللي تبريز بر گزار نمود.
1397/12/13

به گزارش روابط عمومي شركت سيمان صوفيان، مهندس نجفي مديرعامل شركت سيمان صوفيان طي بازديد از غرفه شركت و حضور در اين سمينار گفت :  حضور شركت سيمان صوفيان در اين مراسم بستري مناسب جهت توسعه دانش محور صنعت سيمان بوده و همچنين معرفي آخرين محصولات توليدي به خريداران  و مصرف كنندگان واقعي را بدنبال دارد.

مهندس نجفي ضمن خاطر نشان ساختن اينكه شركت سيمان صوفيان يكي از كارخانه هاي بزرگ در شمالغرب كشور مي باشد، افزود: كاركنان و همكاران ما، باارزش ترين سرمايه شركت بوده و مشاركت آنها در تهيه و اجراي برنامه ها اهميت دارد و بر ارتقاء مستمر توانايي كاركنان و دانش محوري تأكيد مي ورزيم و با اين پشتوانه، شركت توان فني و تخصص لازم را جهت توليد انواع سيمان پرتلند خاكستري را دارا مي باشد و بسته به وضعيت بازار به توليد و عرضه انواع مختلف سيمان اقدام مي نمايد.

مهندس نجفي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اهداف بلند مدت و كوتاه مدت شركت سيمان صوفيان تصريح كرد:  رضايت مشتري اولويت ماست و ما خود را در قبال وي مسئول و پاسخگو مي دانيم و بر همين اساس بر ثبات كيفيت محصول تأكيد مي ورزيم و به اين باور رسيده ايم كه رضايت ذينفعان معيار موفقيت ماست و براي اجراي مأموريت و رسيدن به چشم انداز و اهداف عالي سازمان خود اصول مشتري مداري را رعايت مي كنيم.

مهندس نجفي در پايان اين مراسم ضمن تبريك مجدد روز مهندس به جامعه مهندسان حاضر در سالن گفت: طبق مذاكرات انجام شده با انجمن صنفي صنعت سيمان، احتمال افزايش 25 الي 35 درصدي سيمان در هفته هاي آتي وجود دارد كه مصرف كنندگان         مي توانند نسبت به خريد سيمان اقدام نمايند.