انتشار نخستين شماره نشريه " بازار سيمان"
انتشار نخستين شماره نشريه " بازار سيمان" نخستين شماره نشريه بازار سيمان توسط انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان ايران منتشر شد
1397/10/17
نخستين شماره نشريه بازار سيمان به صاحب امتيازي شركت توسعه صادرات صنعت سيمان و توسط انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان منتشر شد.
از جمله مطالب شماره اول نشريه سرمقاله به قلم مهندس عبدالرضا شيخان، يادداشت مدير مسوول، گزارش جلسات هم انديشي انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان تحت عنوان نصنعت سميان و شرايط حساس امروز، معرفي واحد آزمايشگاهي انجمن سيمان، گفت وگو با مهندس صفاكيش مديرعامل شركت توسعه صادرات صنعت سيمان ايران و مهدي اميني يكتا، مشاور انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان، اخبار صنعت سيمان در ايران و جهان، مقالاتي از جمله تضاد منافع و تناقضات ايجاد شده در تحقق اهداف توسعه صنعت سيمان، عملكرد توليد و تحويل صنعت سيمان كشور در سال جاري، توسعه صادرات كلينكر به بنگلادش، بازاريابي و فروش سيمان در دوران ركود، بازارشكني رقبا و لزوم بازآفريني استراتژي در صنعت سيمان ايران، ارتباط ما بين تنوع محصول و كيفيت سيمان با بازار مصرف، مطالعه موردي پخت پذيري مواد خام در يك واحد توليدي و اجراي طرح فناوري اطلاعات در كارخانه سيمان قابل ذكر است.