فعاليت580معدن در‌فارس با اشتغالزايي 8هزار نفري
فعاليت580معدن در‌فارس با اشتغالزايي 8هزار نفري رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس اعلام كرد: بيش از 580 معدن در اين استان موجود است و براي هشت هزار نيرو اشتغالزايي كرده است و افزون بر اين هم اكنون 10كارخانه سيمان با ظرفيت هفت ميليون تن در حوزه فرآوري معادن فعاليت دارد و در دهه فجر امسال نيز كارخانه سيمان ني ريز نيز افتتاح خواهد شد.
1397/09/27

علي همتي گفت: بيش از 250 واحد صنعتي، معدني و صنفي كوچك و بزرگ امسال افتتاح شده يا مي شود امسال 210 هزار ميليارد ريال طرح وپروژه با ظرفيت اشتغال زايي سه هزار و 700 نفر افتتاح مي شود.

رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس در همايش توليد ملي، شبكه توزيع، فرصت ها، چالش هاي پيش رو، در شيراز بيان داشت: در دهه فجر امسال، طرح هايي از جمله كربنات سديم (معادن نمك و سليس )در فيروزآباد با ظرفيت اشتغالزايي براي يك هزار نفر و ذوب آهن پاسارگاد با سرمايه گذاري 2 هزار و 700 ميليارد تومان و ايجاد اشتغال براي 2 هزار نفر افتتاح خواهند شد.

وي افزود: در حوزه فعاليت هاي صنعتي هم اينك بيش از چهار هزار و 300 واحد اشتغالزا در استان فارس فعال است و در حوزه واحدهاي صنفي نيز كه شمار آنها 164هزار واحد است، براي يك تا 100نفر اشتغال ايجاد شده است.

به گفته همتي از مجموع 164هزار واحد صنفي موجود در استان فارس براي 143هزار واحد، پروانه صنفي صادر شده و تا پايان سال 97 براي مابقي اين واحد ها پروانه صادر خواهد شد.

همتي بيان كرد: واحد توليدي كاشي و سراميك پاسارگاد هم با بيش از يك هزار ميليارد تومان سرمايه گذاري و اشتغال براي 2 هزار نفر در اين استان در حال فعاليت است.

رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس در بخش ديگري از سخنان خود اظهار داشت: استان فارس با سهم 2 درصد از صادرات كشور موفق به يك هزار و 303 ميليون دلار صادرات شده، وي ادامه داد: با تمام گرفتاري ها بازار در آرامش در حال كار است، دغدغه هاي بازار را مي دانيم و اميدواريم به زودي گشايشي حاصل شود.