• شعار96
جايگزيني انرژي خورشيدي در روشنايي تابلوهاي تبليغاتي
مديرعامل سازمان ميادين ميوه و تره‌بار و ساماندهي مشاغل شهري شهرداري مشهد گفت: به منظور كاهش مصرف انرژي برق از ذخيره انرژي خورشيدي جهت روشنايي تابلوهاي تبليغاتي روي عرشه پل عابر پياده استفاده شده ‌است. جايگزيني انرژي خورشيدي در روشنايي تابلوهاي تبليغاتي
 به گزارش پايگاه خبري - تحليلي «شهر فردا»، احمد محبي بيان كرد: به منظور اجراي سياست‌هاي اقتصاد مقاومتي، صرفه جويي در مصرف انرژي‌هاي تجديدناپذير، هزينه برق مصرفي و تغيير الگوي مصرف در سال «اقتصاد مقاومتي، توليد و اشتغال» اين سازمان پنل‌هاي خورشيدي را به منظور روشنايي تابلو تبليغاتي پل عابر پياده واقع در بولوار ميثاق نصب كرده‌ است.
وي در ادامه افزود: با تجهيز اين پل عابر پياده به 10 پنل‌ خورشيدي و توانايي ذخيره انرژي خورشيد، روشنايي تابلوهاي تبليغاتي آن بدون استفاده از انرژي برق در طول شب امكانپذير خواهد بود.
مديرعامل سازمان ميادين ميوه و تره‌بار و ساماندهي مشاغل شهري شهرداري مشهد در پايان خاطرنشان كرد: اين طرح به صورت آزمايشي اجرا شده‌ و در ادامه پل‌هاي عابر پياده ديگر نيز به اين سيستم مجهز خواهند شد.
منبع خبر
نام نویسنده :