• شعار96
كسب تنديس واحد نمونه صنايع معدني استان گلستان توسط شركت سيمان پيوند گلستان
كسب تنديس واحد نمونه صنايع معدني استان گلستان توسط شركت سيمان پيوند گلستان كسب تنديس واحد نمونه صنايع معدني استان گلستان توسط شركت سيمان پيوند گلستان

كسب تنديس واحد نمونه صنايع معدني استان گلستان توسط شركت سيمان پيوند گلستان .

در همايشي كه روز سه شنبه 96/04/27 به مناسبت بزرگداشت روز صنعت ، توسط سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان در محل نمايشگاه بين المللي استان برگزار گرديد ، با حضور جناب آقاي دكتر صالحي معاون معدني وزارت صنايع ، جناب آقاي دكتر صادقلو استاندار گلستان ، مهندس بهرامي رئيس اتاق بازرگاني ، مهندس قوانلو رياست سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان و جمعي ديگر از مسئولين استاني ، صنعت كاران برتر استان تنديسهاي خود را از دست آنان دريافت نمودند . در اين همايش مدير عامل شركت سيمان پيوند گلستان جناب آقاي مهندس رئيسي از جمله سخنرانان همايش بودند كه ضمن تبريك روز صنعت به همه صنعت كاران استان و كشور و تقدير و تشكر از مسئولين استاني در راستاي خمايت از صنعت كاران استان ، به برخي از مشكلات پيش روي توليد و صنعت در استان اشاره نمودند و ابراز اميدواري كردند كه با تلاش و همكاري مسئولين استاني و كشوري اين مشكلات از پيش روي توليد برداشته شود . از جمله مشكلات مزبور اشاره به سيستم بانكي و انتقال پول بود كه به راستي سنگ بزرگي در مسير صادرات كشور محسوب مي گردد . جناب مهندس رئيسي تنديس واحد نمونه صنايع معدني شركت سيمان پيوند گلستان را از دستان مسئولين حاضر در همايش دريافت نمودند .

منبع خبر : روابط عمومي شركت سيمان پيوند گلستان .
نام نویسنده :
تاریخ بروزرسانی : 1396/05/01