دولت و ملت همدلی و هم زبانی انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان
 
همكاري‌هاي دوجانبه ايران و آلمان در حوزه انرژي و محيط زيست
همكاري‌هاي دوجانبه ايران و آلمان در حوزه انرژي و محيط زيست همكاري‌هاي دوجانبه ايران و آلمان در حوزه انرژي و محيط زيست
1396/01/08

تفاهم‌نامه همكاري در حوزه «اقتصادهاي سازگار با محيط زيست و كم كربن» در بخش ديگري از ديدار ميان معاون علمي و فناوري رييس جمهوري كشورمان و معاون انرژي و محيط زيست آلمان، به امضاي سبوحي دبير ستاد توسعه فناوري‌ بهينه سازي انرژي و محيط زيست معاونت علمي و يوخن فلاشبارت معاون وزير محيط زيست آلمان امضا شد.

به گزارش خبرنگار علمي و فناوري خبرگزاري برنا،  معاون علمي و فناوري رييس‌جمهوري گفت: ايران به عنوان چهارمين توليدكننده نفت يكي از قدرت‌هاي جهاني در حوزه توليد انرژي به شمار مي‌رود، اما اقتصاد دانش‌بنيان با تكيه به توانمندي‌هاي جوانان تحصيل‌كرده 24 تا 30 سال چهره تازه‌اي از توانمندي‌ها ظرفيت بالاي اين كشور را در همكاري‌هاي بين‌المللي اقتصادي به نمايش مي‌گذارد.

سورنا ستاري معاون علمي و فناوري رييس جمهوري در ديدار با يوخن فلاشبارت معاون وزير محيط زيست آلمان، نقش كشورمان در عرصه توليد انرژي را سازنده برشمرد و گفت: ايران با صادرات روزانه بالغ بر 40 ميليون متر مكعب ميعانات گازي، به عنوان چهارمين توليدكننده نفت جهان يكي از قدرت‌هاي جهاني حوزه توليد انرژي به شمار مي‌رود، اما اقتصاد دانش‌بنيان اين كشور با تكيه به توانمندي‌هاي جوانان تحصيل‌كرده 24 تا 30 سال چهره تازه‌اي از توانمندي‌ها ظرفيت بالاي اين كشور را در همكاري‌هاي بين‌المللي اقتصادي به نمايش مي‌گذارد.

معاون علمي و فناوري رييس‌جمهوري رونق كسب و كارهاي فناورانه نوپا را يكي از زمينه‌هاي مساعد براي همكاري ميان دو كشور دانست و گفت: سرمايه عظيم و ارزشمند استعدادهاي جوان ايران با تربيت بيش از 5 ميليون دانشجوي فارغ‌التحصيل رشته‌هاي فني و مهندسي توانسته است زمينه‌ساز ظهور استارت‌آپ‌هاي آمدزا و پر رونق به خصوص در حوزه IT باشد كه اين عرصه مي‌تواند يكي از محورهاي همكاري اقتصادي ميان دو كشور باشد.

وي با اشاره به حوزه بهينه سازي انرژي، ايران علاوه بر قرار داشتن در جايگاه نخستين‌هاي توليدكننده انرژي، كشورمان را بازاري گسترده و بكر براي شركت‌هاي دانش‌بنيان حوزه انرژي عنوان كرد و گفت: ايران به عنوان سومين كشور داراي سيستم سوزاندن گازهاي هدر سوز فلر،بعد از كشورهاي روسيه و آمريكا با ظرفيت جمعيتي 80 ميليون نفري و شكل گرفتن فضاي جدي كسب و كار دانش‌بنيان، بازاري ارزشمند براي شركت‌هاي فعال در حوزه‌هاي گوناگون از جمله انرژي به شمار مي‌رود.

در ادامه اين نشست، معاون وزير محيط زيست و انرژي آلمان با اشاره به ظرفيت دو كشور براي همكاري‌هاي دوجانبه در حوزه راه‌كارهاي نوين محيط زيستي و انرژي گفت: ايران كشورهاي توانمند در حوزه توليد انرژي به شمار مي‌رود و مي‌تواند در حوزه‌هايي چون پژوهش و شركت‌هاي بهينه سازي انرژي با كشور آلمان همكاري‌هاي گسترده‌اي را صورت دهد، زيرا امروزه جهان علاوه بر نياز روافزون به انرژي، نيازمند است كه به راه‌كارهاي نو و پيشرفته براي تأمين انرژي و حفظ منابع انرژي روي آورد . 

وي افزود: ايران و آلمان مي‌توانند در زمينه كاهش اثرات نامطلوب انرژي‌هاي فسيلي و همچنين بهره‌مندي از فناوري‌هاي نو با تكيه به توانمندي دانشگاهي و علمي در حوزه انرژي همكاري كنند و براي حفاظت از محيط زيست جهاني گام بردارند.

يدالله سبوحي دبير ستاد بهينه سازي انرژي و محيط زيست معاونت علمي و فناوري نيز در اين ديدار با ارائه گزارشي از فعاليت‌ها و توانمندي‌هاي كشورمان در حوزه محيط‌زيست و انرژي، زمينه‌هاي انتقال فناوري وتوسعه همكاري‌هاي شركت‌هاي دانش‌بنيان، پژوهش‌ها و تحقيقات مشترك و همكاري‌هاي دانشگاهي را زمينه‌هاي مختلف همكاري ميان دو كشور عنوان كرد.

همكاري‌هاي دوجانبه ايران و آلمان در حوزه انرژي و محيط زيست

تفاهم‌نامه همكاري در حوزه «اقتصادهاي سازگار با محيط زيست و كم كربن»  در بخش ديگري از ديدار ميان معاون علمي و فناوري رييس جمهوري كشورمان و معاون انرژي و محيط زيست آلمان، به امضاي سبوحي دبير ستاد توسعه فناوري‌ بهينه سازي انرژي و محيط زيست معاونت علمي  و يوخن فلاشبارت معاون وزير محيط زيست آلمان امضا شد.

تبادل تجربيات در خصوص ايجاد و مديريت بازارهاي رقابتي، توسعه اقتصاد كم كربن، ايجاد مكانيزم‌هاي كاهش گازهاي گلخانه‌اي در كنار توسعه چارچوب‌ها، سياست‌ها و گسترش فناوري‌هاي سازگار با محيط زيست از محورهاي اساسي اين تفاهم‌نامه همكاري بود.

خبرنگار: پوپك كفيلي


تعداد بازدید: 121
كليه حقوق اين پرتال متعلق به انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان مي باشد.
Powered by DorsaPortal