دولت و ملت همدلی و هم زبانی انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان
 
صدور 7 مجوز براي راه اندازي انرژي خورشيدي
صدور 7 مجوز براي راه اندازي انرژي خورشيدي صدور 7 مجوز براي راه اندازي انرژي خورشيدي
1396/01/05
دائمي معاون وزير نيرو گفت: به علت ركود در انرژي در زمينه نگه داشت وضعيت بدي داريم، ولي بايد اين موضوع را در نظر بگيريم كه مزيت نسبي كشور ما در پايه انرژي است بنابراين بايد از آن درست استفاده كنيم نه مي‌توانيم آن را فراموش و نه مي‌توانيم به دليل موقعيت ژئوپلوتيك نقش مهم خود را در بين كشورهاي جهان ناديده بگيريم.
صدور 7 مجوز براي راه اندازي انرژي خورشيديپول‌نيوز - دائمي معاون وزير نيرو در ششمين كنفرانس بين المللي رويكردهاي نوين در نگه داشت انرژي (ايتك) اظهار داشت: به علت ركود در انرژي در زمينه نگه داشت وضعيت بدي داريم، ولي بايد اين موضوع را در نظر بگيريم كه مزيت نسبي كشور ما در پايه انرژي است بنابراين بايد از آن درست استفاده كنيم نه مي‌توانيم آن را فراموش و نه مي‌توانيم به دليل موقعيت ژئوپلوتيك نقش مهم خود را در بين كشورهاي جهان ناديده بگيريم.صدور 7 مجوز براي راه اندازي انرژي خورشيدي معاون وزير نيرو گفت: به دليل ركود در انرژي وضعيت بدي در نگه داشت داريم.
دائمي معاون وزير نيرو در ششمين كنفرانس بين المللي رويكردهاي نوين در نگه داشت انرژي (ايتك) اظهار داشت: به علت ركود در انرژي در زمينه نگه داشت وضعيت بدي داريم، ولي بايد اين موضوع را در نظر بگيريم كه مزيت نسبي كشور ما در پايه انرژي است بنابراين بايد از آن درست استفاده كنيم نه مي‌توانيم آن را فراموش و نه مي‌توانيم به دليل موقعيت ژئوپلوتيك نقش مهم خود را در بين كشورهاي جهان ناديده بگيريم.
 
وي با بيان اينكه هنوز بخش عمده انرژي در دنيا از انرژي‌هاي فسيلي تامين مي‌شود، افزود: در اين بين نسل انرژي‌هاي نو رو به افزايش است كه باد، نيروگاه‌هاي خورشيدي و زمين حرارت در اين زمينه مورد توجه جهانيان قرار گرفته است.
 
دائمي درباره پيش بيني‌هاي انجام شده در سال 2050 در زمينه انرژي بيان داشت: طبق پيش بيني‌هاي انجام شده سيستم انرژي تا سال 2050 كاملا پيچيده و نشان از وابستگي تمامي كشورهاي دنيا و حتي خود ما به اين مبحث دارد، اين وابستگي روز به روز بيشتر خواهد شد.
 
معاون وزير نيرو با اشاره به لزوم بهينه سازي مصرف انرژي در كشور، تاكيد كرد: با توجه به روند رو به رشد وابستگي به انرژي و شدت آن به علت اينكه كه هزينه توليد افزايش مي‌يابد توجه به نگه داشت و ذخيره سازي در جهت افزايش بهره وري ضرورت دارد.
 
دائمي تصريح كرد: تا پايان برنامه ششم بايد 80 درصد از انرژي كشور از طريق بخش خصوصي تامين شود كه در حال حاضر 51 درصد از تامين انرژي بر مي‌گردد.
 
وي با بيان اينكه بايد ميزان راندمان انرژي‌ها را افزايش دهيم، گفت: امروز مجوّز راه اندازي 2 نيروگاه كه يكي از آن‌ها در دزفول مي‌باشد را صادر كرده‌ايم.
 
معاون وزير نيرو افزود: يكي ديگر از اهداف ما تركيب انرژي است كه بايد به 91 درصد برسانيم و در اين بين 2500 كيلومتر از مرزهاي آبي شمال و جنوب كشورمان مورد هدف قرار گرفته تا بتوانيم به عنوان نمونه از سوخت، گرما، انرژي الكتريكي و ... توليد كنيم.
 
دائمي درباره نقش ايران در بازار انرژي تصريح كرد: ايران در آسياي ميانه و جنوب آسيا به لحاظ موقعيت جغرافياي نقش‌هاي را براي برقراري ارتباط انرژي با ساير كشور‌ها را بر عهده دارد، در حال حاضر ما با اكثر كشورهاي همسايه مراوده انرژي داريم، ظرفيت حجم صادرات كشور تكميل نشده و كشورهاي مثل تركيه، عراق، سوريه و افغانستان ظرفيت بالايي براي صادرات انرژي از جانب ما دارند.
 
وي ادامه داد: تركمنستان بيشترين واردات و عراق تركيه نيز در راس كشورهاي هستند كه بيشترين صادرات در مراوده‌هاي انرژي با ما اذعان خود كرده‌اند، اگر مسائل سوريه نيز حل شود اين كشور ظرفيت بالايي براي مراودات انرژي با ما دارد و در حال حاضر نيز مراوده انرژي با افغانستان به صورت محتاطانه انجام مي‌شود.
 
معاون وزير نيرو با بيان اينكه در سال‌هاي اخير وابستگي به انرژي‌هاي نو از جمله انرژي بادي در كشور افزايش يافته در تشريح ميزان ظرفيت اين انرژي‌ها، گفت: در زمينه انرژي بادي هم اكنون بيش از 15 هزار مگاوات پتانسيل اقتصادي و بيش از 40 هزار مگاوات پتانسيل فني در كشور وجود دارد.
 
دائمي ادامه داد: در زمينه انرژي خورشيدي هم مدت‌هاست كه با درخواست سرمايه گذاران خارجي مواجه شده‌ايم و در حال حاضر 8 مجوز براي انرژي خورشيدي راه اندازي كرده‌ايم، همچنين ظرفيت 60 هزار مگاواتي نيروگاه حرارتي خورشيدي در كشور وجود دارد.
 
وي افزود: در زمينه انرژي زمين گرمايي هم در سبلان اكتشافاتي انجام و چاه‌هاي حفر شده كه مي‌توانيم از گرماي آن‌ها براي تبديل به انرژي استفاده كنيم، البته براي جذب سرمايه گذاري در اين زمينه ظرفيت‌هاي تعريف شده است.
 
معاون وزير نيرو درباره انرژي زيست توده هم گفت: پتانسيل حداكثر توليد برق از انواع انرژي‌هاي زيست توده در سال 86 براي شهرهاي بالاتر از 250 هزار نفر بالغ بر 80 هزار مگاوات بوده كه اين رقم افزايش يافته است.
 
دائمي در پايان درباره ظرفيت واحدهاي اصلي نيروگاه‌هاي برق آبي كشور گفت: متاسفانه اين موضوع در كشور ما علي رقم وجود دريا در شمال و جنوب كشور مورد استفاده قرار نمي‌گيرد.

تعداد بازدید: 0
كليه حقوق اين پرتال متعلق به انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان مي باشد.
Powered by DorsaPortal