زمينه ­هاي مشاركت اجراي طرح پايلوت مديريت انرژي در ورامين را بررسي كردند
زمينه ­هاي مشاركت اجراي طرح پايلوت مديريت انرژي در ورامين را بررسي كردند مسئولين سابا و فرمانداري ورامين:زمينه ­هاي مشاركت اجراي طرح پايلوت مديريت انرژي در ورامين را بررسي كردند
1395/12/10
مسئولين سابا و فرمانداري ورامين:زمينه ­هاي مشاركت اجراي طرح پايلوت مديريت انرژي در ورامين را بررسي كردند دومين نشست مديرعامل و مسئولين سابا با فرمانداري شهرستان ورامين درخصوص نحوۀ اجراي طرح­هاي مديريت مصرف انرژي در اين شهرستان برگزار شد.

به گزارش دفتر روابط ­عمومي سازمان بهره­وري انرژي ايران (سابا):

به ­منظور تعامل و تبادل نظر در زمينۀ نحوۀ مشاركت و برنامه ­ريزي اجراي طرح­ هاي مديريت مصرف انرژي در شهرستان ورامين، نشستي با حضور مهندس سيدحسين سجادي مديرعامل و جمعي از مديران سابا و تعدادي از مسئولين شركت توانير با دكتر يوسفي فرماندار ورامين در تاريخ 25 دي­ماه سال جاري در محل فرمانداري اين شهرستان برگزار شد.

براساس اين گزارش: در ابتداي اين نشست، دكتر يوسفي فرماندار ورامين به ايراد سخنراني پرداخت. وي گفت؛ بهترين و راهبردي­ ترين الگويي كه مي ­تواند كشور ما را از خيلي مشكلات نجات دهد همين اصلاح الگوي مصرف انرژي است. ايشان ضمن مقايسۀ ايران با كشور ژاپن بيان نمود با اين­كه ژاپن ازنظر وسعت به اندازۀ استان سيستان و بلوچستان ما بوده و ازنظر منابع طبيعي، غني نمي ­باشد ولي امروزه ازنظر تكنولوژي در جهان حرف دوم را مي ­زند و اين نشان­ دهندۀ اين است كه آن­ها بابرنامه ­ريزي و مديريت منطقي پيش رفتند.

بنابراين گزارش: در ادامه مهندس منصوري از كارشناسان مديريت مصرف برق منطقۀ ورامين اشاره ­اي به وضعيت ميزان مصرف انرژي شهرستان ورامين طي سال­هاي 94 و 95 كرد و گفت كه در سال گذشته فروش انرژي در ورامين 648 ميليون و 409 هزار كيلووات بوده كه 190 ميليون كيلووات آن مربوط به سهم مصرف خانگي بوده است. وي شهرستان ورامين را به­ عنوان قطب كشاورزي استان تهران نام برد و گفت كه بيش­ ترين مصرف با حدود 228 ميليون كيلووات در بخش كشاورزي مربوط به اين شهرستان بوده است.

به نقل از اين گزارش: سپس در ادامۀ اين نشست مهندس سجادي به ايراد سخنراني پرداخت و گفت بدترين مصرف در كشور ما كه حدود 3/3 برابر جهان است مربوط به بخش كشاورزي مي­ باشد. وي هم­چنين يادآور شد كه متوسط تلفات كشور در بخش انرژي به حدود 5/10 درصد رسيده است وي گفت كه وزارت نيرو طي يك حركت جهادي ظرف دو سال گذشته اين تلفات را از حدود 15 درصد به ميزان 5/10 درصد رسانده است.

اين گزارش مي ­افزايد: مديرعامل سابا در ادامۀ سخنانش ضمن اشاره به طرح فهام در اين سازمان از مسئولين برق شهرستان ورامين خواست كه به ­عنوان نقطۀ شروع اجراي طرح­ هاي مديريت مصرف انرژي در اين شهرستان به نصب كنتورهاي هوشمند با مشاركت سابا اقدام كنند. وي در خاتمۀ بياناتش ضمن اشاره ­اي به فعاليت ­هاي عمدۀ اين سازمان در بخش خانگي به معرفي نمايندگان سازمان جهت تشكيل كميتۀ تخصصي جهت اجراي طرح ­هاي پايلوت در شهرستان ورامين نمود.