• شعار96
  • رمضان
تثبيت يزد در جايگاه كم بارش‌ترين استان كشور
ايرنا: با اعلام آمار بارندگي‌هاي كشور ازسوي مركز ملي خشكسالي و مديريت بحران سازمان هواشناسي، استان يزد بار ديگر در جايگاه كم بارش‌ترين استان ايران از اول مهرماه تا 20 آذرماه قرار گرفته و استيلاي خشكسالي بر اين استان كويري روزهاي سختي را مقابل روي آن قرار داده است. تثبيت يزد در جايگاه كم بارش‌ترين استان كشور
ايرنا: با اعلام آمار بارندگي‌هاي كشور ازسوي مركز ملي خشكسالي و مديريت بحران سازمان هواشناسي، استان يزد بار ديگر در جايگاه كم بارش‌ترين استان ايران از اول مهرماه تا 20 آذرماه قرار گرفته و استيلاي خشكسالي بر اين استان كويري روزهاي سختي را مقابل روي آن قرار داده است. براساس آمار مركز ملي خشكسالي و مديريت بحران سازمان هواشناسي، ميانگين حجم بارش‌هاي كشور از ابتداي سال آبي جاري (از اول مهر95) تا روز شنبه 20 آذرماه 33 ميلي‌متر اعلام شده كه اين ميزان بارندگي نسبت به ميانگين دوره‌هاي مشابه درازمدت با 48 ميلي‌متر بارش، حدود 31 درصد كاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبي گذشته كه 80 ميلي‌متر بود، 59 درصد كاهش نشان مي‌دهد. بيشترين بارش در 6 حوضه آبريز اصلي كشور مربوط به حوضه آبريز درياي خزر با 115 ميلي‌متر بوده كه در مقايسه با سال آبي گذشته 39 درصد و در مقايسه با متوسط 48‌ساله، 3 درصد كاهش داشته است. كمترين بارش نيز در حوضه‌هاي شش‌گانه اصلي كشور مربوط به حوضه آبريز مرزي شرق كشور با يك ميلي‌متر است كه در مقايسه با سال آبي گذشته 95 درصد و متوسط 48 ساله،92 درصد كاهش داشته است. در ميان استان‌هاي كشور استان آذربايجان شرقي از نظر ميزان بارش در جايگاه نخست و استان يزد با كمترين بارش در انتهاي جدول جاخوش كرده و با توجه به وضعيت بارش‌ها در سال زراعي جديد اين استان كماكان رتبه سال گذشته را در اختيار دارد و تغييري در اين جايگاه ايجاد نشده است.
تاریخ بروزرسانی : 1395/10/20
امتیازدهی