دولت و ملت همدلی و هم زبانی انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان
 
کارخانه سیمان سرباز 75 درصد پیشرفت فیزیکی دارد
کارخانه سیمان سرباز 75 درصد پیشرفت فیزیکی دارد فرماندار راسک در جنوب سیستان وبلوچستان گفت: روند توسعه این شهرستان با تدابیر دولت در تمام حوزه‌ها شتاب گرفته و هر روز شاهد کلنگ زنی، افتتاح و تعریف چندین پروژه بزرگ و کوچک در منطقه هستیم.
1399/04/01

کدخدا گفت: عملیات ساخت پروژه کارخانه سیمان راسک از مرداد سال 1393 تاکنون 75 درصد پیشرفت فیزیکی داشته که در صورت همکاری بیشتر دستگاه‌های دست اندرکار برای ایجاد زیرساخت‌ها مرحله نخست تولید کلینکر تا پایان امسال راه‌اندازی و بهره‌برداری خواهد شد.

وی بیان کرد: برای اجرا و تکمیل زیرساخت‌های این پروژه همکاری اداره آب و فاضلاب روستایی، برق، راه، مخابرات و سایر دستگاه‌های خدمات رسانی ضروری است.

فرماندار راسک افزود: راه‌اندازی کارخانه سیمان سرباز به افزایش اشتغال و تولید منطقه کمک قابل توجهی می‌کند به همین سبب در نشست‌های مختلف موانع و مشکلات زیرساختی مورد بررسی قرار گرفته است.

وی از پیشرفت پروژه سه هزار و 300 تنی کارخانه سیمان مکران راسک ابراز رضایت کرد و گفت: تولیدات این کارخانه سیمان علاوه‌بر تامین نیاز داخل استان به کشورها و استان‌های همجوار صادر می‌شود و در ایجاد اشتغال برای صدها جوان و متخصص بومی نیز نقش بسزایی خواهد داشت.

کدخدا بیان کرد: هشت میلیارد تومان برای تکمیل خط برق این کارخانه در نظر گرفته شده که استاندار سیستان و بلوچستان و مسوولان و مردم این منطقه تاکید زیادی بر راه‌اندازی هرچه سریعتر آن دارند.

وی با اشاره به اینکه هم‌اینک ده‌ها نیروی بومی در کارخانه مکران سیمان مشغول بکار هستند و با بهره‌برداری پروژه فرصت اشتغال 400 نفر بطور مستقیم و 2 هزار نفر بصورت غیر مستقیم فراهم می‌شود، خاطرنشان کرد: با توجه به نزدیکی کارخانه سیمان با مرز کشور پاکستان و دریای مکران فرصت خوبی برای صادرات و به دست گرفتن بازارهای داخلی و خارجی است.

فرماندار راسک تصریح کرد: بازگشایی راه ارتباطی روستای چراغان این شهرستان به کارخانه سیمان از ضرورت‌های مهم برای کاهش مسیر و صادرات و انتقال سیمان است.

وی با بیان اینکه برای اخذ موافقت ارتقای درجه راه جکیگور- قصرقند از طریق کمیسیون ماده 23 پیگیری لازم میشود، خاطرنشان کرد: همچنین تصمیماتی برای رفع موانع زیرساختی در روند پیشرفت پروژه سیمان مکران اتخاذ شده است.

کدخدا گفت: این کارخانه در مرحله نخست روزانه سه هزار و 500 تن و سالیانه یک میلیون تن تولید سیمان خواهد داشت که از سوی بخش خصوصی با نام تجاری تیس راه‌اندازی و فعال خواهد شد و به عنوان بزرگترین مجتمع تولیدی و اشتغالزایی شهرستان می‌تواند زمینه توسعه پایدار منطقه را فراهم کند.

وی ادامه داد: کارخانه سیمان این شهرستان یکی از بزرگترین و مجهزترین کارخانجات سیمان در کشور است که معدن آن تا 250 سال مواد اولیه تولید سه هزار و 300 تن سیمان در روز را تامین می‌کند.

فرماندار راسک اظهارداشت: با راه‌اندازی این کارخانه قیمت سیمان در جنوب سیستان و بلوچستان کاهش پیدا خواهد کرد و کمک بزرگی به رونق ساخت و ساز و پروژه‌های عمرانی و راه‌سازی می‌شود.

وی بر رفع مشکلات زیرساختی این کارخانه و نیازهای اولیه تاکید کرد و افزود: زمان‌های مختلفی برای افتتاح این کارخانه اعلام شد و باید هر چه سریعتر جاده‌های ارتباطی به کارخانه و زیرساخت‌های برق، آب، تلفن و اینترنت آن آماده تا در زمان مقرر افتتاح شود.

به گزارش ایرنا کارخانه سیمان راسک در محدوده جکیگور این شهرستان و حد فاصل جاده جکیگور- قصرقند- نیکشهر و در فاصله حدود 540 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان واقع شده است.

تعداد بازدید: 385
كليه حقوق اين پرتال متعلق به انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان مي باشد.
Powered by DorsaPortal