دولت و ملت همدلی و هم زبانی انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان
 
"جهش تولید "راهبردی برای شکوفایی تمام عیار اقتصاد
"جهش تولید "راهبردی برای شکوفایی تمام عیار اقتصاد سال 99 از سوی مقام معظم رهبری سال "جهش تولید "نامگذاری شده است، جهشی که می‌تواند یک راهبرد اساسی برای شکوفایی تمام قد اقتصاد در تمامی عرصه‌ها شود.
1399/01/16

براساس اعلام نظر بیشتر کارشناسان،فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان یکی از مهمترین راهبردهای اقتصاد درون‌زا و برون‌گرا، حمایت هوشمندانه از بخش تولید است که این امر با تحقق شعار سال در همه عرصه‌ها، شکوفا می‌شود.

در دورانی که دشمن تحریمهای ظالمانه‌ای علیه ملت ایران در پیش گرفته است، تکیه بر توان اقتصاد داخلی و چشمداشت به صادرات تولید ، می‌تواند یک برنامه اثرگذاری برای بی اثر کردن این تحریم‌ها باشد.

فعالان اقتصادی در چهارمحال و بختیاری تحقق جهش تولید را مستلزم رفع برخی از موانع از جمله تامین سرمایه در گردش از سوی بانکها، توجه به تولید داخل در تمامی عرصه‌ها، زمینه‌سازی صادرات و کاهش قوانین دست و پاگیر اعلام می‌کند.

با این حال جهش تولید می‌تواند، اقتصاد کشور را در مسیر ریل توسعه همه جانبه و پایدار قرار دهد و بازارسازی بزرگی برای محصولات ایرانی در آینده ایجاد کند.

موانع و مشکلات بر سر راه تولیدکنندگان برای تحقق شعار سال رفع شود

یکی از موارد تولید که در امورزیربنایی نقش مهمی ایفا می‌کند تولید برخی از محصولات از جمله سیمان است.

مدیرعامل کارخانه سیمان شهرکرد در گفت و گو با ایرنا، میزان تولید این کارخانه در سال گذشته را یک میلیون تُن اعلام و بیان کرد: سال گذشته این شرکت 600 هزار تُن سیمان صادرات و 600 هزار تُن فروش داخلی داشت و برای 200 تُن مازاد فروش نیز از ذخیره‌های احتمالی استفاده دارد.

حسن رضایی، با اشاره به نامگذاری امسال به سال جهش تولید، افزود: برای تحقق همه جانبه شعار سال یعنی "جهش تولید" قانون و مقررات باید به گونه‌ای وضع شود که از تولیدکننده حمایت کنند.

وی، با بیان اینکه قوانین و موانع دست و پا گیر، سدی برابر تحقق "جهش تولید" است، افزود: شرایط باید به گونه‌ای باشد که تولیدکننده از لحاظ تامین مواد اولیه دچار مشکل نشود.

مدیرعامل کارخانه سیمان شهرکرد خواستار تسهیل قوانین و مقررات گمرکی و رفع مشکلات قانونی شد و بیان کرد: اگر برای صادرات و واردات، کاغذ بازی‌ها و وقت‌گذرانی‌ها برطرف نشود، میزان تولید همان تولید قبلی می‌شود.

رضایی، به مشکلات موجود در ارتباط با فروش نرفتن کالاها به دلیل برخی مسائل جاری کشور اشاره کرد و گفت: بانک‌ها می‌بایست همکاری بیشتری با تولیدکنندگان داشته باشند و تسهیلات را در فرصت زمان کوتاهتری به تولیدکننده پرداخت کنند، چرا که پولی که تولیدکننده برای تولید صرف می‌کند، پس از 3 ماه برمی‌گردد و این در شرایطی است که در این مدت باید حقوق نیروی انسانی و قبوض دستگاه‌های خدمات‌رسان نیز پرداخت شود.

وی، با تاکید بر اینکه هدف تولیدکننده رونق کشور است، ادامه داد: برگزاری جلسات تخصصی با تولیدکنندگان کلان کشور به منظور شناسایی بیشتر و رفع مشکلات بی‌شک ما را برای تحقق شعار سال یاری می‌کند.

مدیرعامل کارخانه سیمان شهرکرد در ادامه به شرایط پیش‌آمده به دنبال شیوع کرونا در کشور اشاره کرد و گفت: مجموعه سیمان برای تحقق شعار سال مشکلی ندارد، اما اکنون نیمی از فروردین سپری شده است و باید این فرصت از دست رفته برای تولیدکننده جبران شود.

وی افزود:ما حاضریم برای تحقق جهش تولید مانند سال گذشته محصول تولید کنیم و بیشتر از تولید بفروشیم.


تعداد بازدید: 90
كليه حقوق اين پرتال متعلق به انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان مي باشد.
Powered by DorsaPortal