دولت و ملت همدلی و هم زبانی انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان
 
تكميل زيرساخت هاي استان كرمانشاه براي صادرات مناسب سيمان
تكميل زيرساخت هاي استان كرمانشاه براي صادرات مناسب سيمان چنانچه 300 ميليارد تومان اعتبار براي تكميل زيرساخت مرزهاي استان تخصيص داده شود، صادرات استان به راحتي به دو برابر افزايش مي يابد.
1398/09/20

هوشنگ بازوند در جلسه شوراي اداري استان كه عصر امروز (19 آذر)  با حضور رييس مجلس و وزير نيرو برگزار شد، به تشريح اقدامات انجام شده در بحث بازسازي مناطق زلزله زده استان پرداخت و با اشاره به تخريب 40 هزار و 162 واحد مسكوني استان در زلزله سال 96، گفت: از اين تعداد تا به امروز 35 هزار و 200 واحد احداث شده كه نشان از پيشرفت 88 درصدي ساخت و ساز در مناطق زلزله زده دارد.

وي افزود: همچنين در جريان زلزله 67 هزار و 548 واحد آسيب ديدند كه كار تعمير تمامي اين واحدها به پايان رسيده است.

وي همچنين با اشاره به تخريب 22 هزار و 726 واحد صنفي و خدماتي در جريان زلزله، گفت: هم اكنون از اين تعداد كار بازسازي 22 هزار و 699 واحد به پايان رسيده كه حاكي از پيشرفت 99 درصدي كار است.

بازوند تصريح كرد: در مجموع 130 هزار و 436 واحد مسكوني و خدماتي و صنفي در زلزله تخريب و يا آسيب ديدند كه كار احداث و تعمير 125 هزار و 445 مورد از آنها به پايان رسيده و بطور ميانگين ساخت و ساز در مناطق زلزله 96 درصد پيشرفت داشته است.

استاندار كرمانشاه در ادامه با اشاره به پرداخت 3300 ميليارد تومان تسهيلات ساخت و ساز در مناطق زلزله زده، گفت: اين ميزان تسهيلات به واحدهاي مسكوني اختصاص يافته و براي ساخت و ساز واحدهاي توليدي نيز 600 ميليارد تومان تسهيلات جداگانه پرداخت شده است.

وي افزود: همچنين در جريان ساخت و ساز مناطق زلزله زده، 687 ميليارد تومان كمك‌هاي بلاعوض به زلزله زدگان پرداخت شده است و با توجه به هزينه 1132 ميليارد توماني كه امهال دو ساله تسهيلات زلزله زدگان براي دولت داشت و نيز با توجه به هزينه هاي ديگر، در مجموع اين زلزله 20 ثانيه‌اي براي دولت يازده هزار ميليارد تومان بار مالي داشته است.

بازوند خاطرنشان كرد: در كنار اين خدمات و كمك‌هاي دولتي، 72 هزار تُن آهن و نيز 198 هزار تُن سيمان رايگان كه هديه مقام معظم رهبري به زلزله زدگان بود نيز در اين مناطق جهت ساخت و ساز توزيع شد.

تمديد امهال يك ساله تسهيلات زلزله زدگان نيازمند را خواستاريم/ اين كار نيازمند تامين اعتبار 520 ميليارد توماني است

استاندار كرمانشاه در ادامه با اشاره به اتمام مهلت دو ساله امهال تسهيلات زلزله زدگان، از رييس مجلس خواست تا مساعدت كرده و اين امهال تسهيلات را براي يك سال ديگر تمديد كنند.

وي افزود: با توجه به بحث گراني و تورم، بسياري زلزله زدگان براي تكميل واحدهايشان از جيب خودشان هزينه كردند و با توجه به اين شرايط نيازمند تمديد يك ساله تسهيلاتشان هستند.

وي افزود: در اين زمينه رايزني‌هاي بسياري انجام داده ايم و مجمع نمايندگان استان نيز به جد پيگير هستند و آنطور كه محاسبه كرده‌ايم امهال يك ساله تسهيلات زلزله زدگان 520 ميليارد تومان اعتبار نياز دارد كه اين امر بسياري از مشكلات زلزله زدگان را مرتفع مي‌كند.

1241 ميليارد تومان اعتبار براي تكميل زيرساخت هاي مناطق زلزله زده مي‌خواهيم

بازوند با اشاره به خسارت‌هاي فراوان زيرساخت‌هاي استان در جريان زلزله، گفت: برخي شهرهاي استان از جمله ازگله و ثلاث باباجاني و سرپل ذهاب عملا در جريان بازسازي زلزله به يك كارگاه تبديل شده بودند و روزانه 300 كاميون در اين شهرها تردد مي‌كرد و همين امر موجب خسارت هاي فراواني به زيرساخت هاي آنها شده است.

وي افزود: در حال حاضر براي جبران خسارت زيرساخت هاي استان در مناطق زلزله زده به 1241 ميليارد تومان اعتبار نياز داريم كه دولت تاكنون در اين زمينه 541 ميليارد تومان اعتبار اختصاص داده است و اميدواريم توجه ويژه اي در بحث افزايش اين اعتبارات در مجلس صورت گيرد.

انسداد كامل مرزها درمناطق زلزله زده نيازمند اعتبار 250 ميليارد توماني است

بازوند به خسارت هاي زيرساخت هاي نظامي در مرزهاي استان نيز اشاره كرد و افزود: حدود 320 كيلومتر از مرزهاي مشترك استان با كشور عراق در جريان زلزله دچار آسيب شد و تمام تاسيساتي كه براي انسداد مرزها نياز است در زلزله تخريب شد و ما نتوانستيم در اين زمينه كمكي به نيروهاي نظامي داشته باشيم.

وي افزود: در اين زمينه نيروهاي نظامي نيازمند اعتبار 250 ميليارد توماني هستند كه شرايط انسداد مرز را به حالت پيش از زلزله برگردانند.

استاندار كرمانشاه در ادامه اين نشست به تشريح مشكلات ديگر استان پرداخت و با اشاره به قيمت پايين خريد تضميني گندم گفت: در حال حاضر هر كيلوگرم گندم در استان به قيمت 1700 خريداري مي شود و اين درحالي است كه در شهر خانقين كشور عراق كه 12 كيلومتر با شهرستان قصرشيرين فاصله دارد قيمت هر كيلوگندم 5600 تومان است كه اين اختلاف قيمت قطعا ايجاد مشكل مي كند و معتقديم قيمت خريد تضميني گندم بايد به بيش از 3000 تومان افزايش يابد.

هدفگذاري امسال استان كاهش 3 درصدي نرخ بيكاري است

بازوند از بيكاري به عنوان مشكل اصلي استان ياد كرد وافزود: معتقديم خطرات بيكاري براي استان به مراتب از زلزله 7.3 ريشتري هم بدتر است و مشكلي كه دربحث بيكاري استان داريم مربوط به دپوي بيكاران از سنوات گذشته است.

وي افزود: در حال حاضر سالانه 7500 نفر ورودي بيكاري در استان داريم و اين درحالي است كه با دپوي 150 هزار نفري بيكاران از سالهاي گذشته مواجه هستيم و همين شرايط كار را بسيار دشوار كرده است، چرا كه بايد هم ورودي هاي جديد را كنترل كرده و برايشان ايجاد اشتغال كنيم و هم سالانه بخشي از دپوي بيكاري استان را مشغول به كار كنيم.

وي افزود: در راستاي رفع معضل بيكاري سه سند اقتصاد مقاومتي، اشتغال و رونق توليد در دستور كار قرار گرفت و هدفگذاري ما كاهش سه درصدي نرخ بيكاري استان تا پايان امسال است.

بازوند با اشاره به سير كاهشي بيكاري در استان گفت: خوشبختانه آمار بيكاري استان از پاييز سال 1396 از 25 درصد به 14 درصد در تابستان امسال رسيده و اميدواريم با ادامه برنامه ها اين سير كاهشي با سرعت بيشتري تداوم يابد.

300 ميليارد تومان  براي تكميل زيرساخت‌هاي مرز بدهند صادرات استان را 2 برابر مي كنيم

استاندار كرمانشاه به كنترل تورم در استان هم اشاره كرد وافزود: از ديگر اقدامات اقتصادي خوب صورت گرفته در استان ميتوان به احياي 150 واحد توليدي راكد كه هريك بيش از يك سال تعطيل بوده اند، اشاره كرد.

استاندار كرمانشاه رشد 19 درصدي صادرات استان به لحاظ ارزشي را از ديگر اقدامات مثبت اقتصادي در استان دانست و افزود: در شرايط تحريم كشور، در هشت ماهه امسال صادرات مرزهاي استان به لحاظ ارزشي 19 درصد و به لحاظ وزني 45 درصد افزايش داشته است.

وي افزود: امسال 2.9 ميليارد دلار از مرزهاي استان صادرات داشته ايم كه 65 درصد آن متعلق به استان و مابقي مربوط به استان هاي ديگر بوده است.

بازوند يادآور شد: چنانچه 300 ميليارد تومان اعتبار براي تكميل زيرساخت هاي شش مرز رسمي و بازارچه مرزي استان تخصيص داده شود اين حجم صادرات به راحتي به دو برابر افزايش مي يابد.

بهره برداري از سامانه گرمسيري 2500 ميليارد تومان اعتبار مي خواهد

بازوند در ادامه به پروژه سامانه گرمسيري و ناتمام ماندن اين پروژه اشاره كرد وافزود: براي بهره برداري و تكميل اين پروژه نيازمند 2500 ميليارد تومان اعتبار هستيم و اگر اين اعتبارات تامين نشود زيرساخت هاي پروژه در زيرخاك مي ماند و عملا فايده اي براي استان نخواهد داشت و از وزير نيرو در اين بخش مساعدت مي خواهيم.

وي افزود: همچنين راه اندازي سامانه سردسيري استان هم نيازمند مساعدت ويژه وزير نيرو است تا بتوانيم با توجه به كار كارشناسي كه صورت گرفته 200 تا 300 هزار هكتار از اراضي استان را تحت پوشش اين سامانه ببريم كه اشتغالزايي مطلوبي براي استان به همراه خواهد داشت.

اموال مازاد دولتي را بفروشيم راه آهن و قطار شهري راه مي‌افتد

استاندار كرمانشاه به 31 هزار ميليارد تومان اموال و دارايي هاي دولت در استان اشاره كرد وافزود: اگر تبصره و قانوني براي فروش بخشي از اين اموال مازاد داشته باشيم قطعا بسياري مشكلات اقتصادي استان حل مي‌شود.

وي افزود: تنها با فروش دو هزار ميليارد تومان از اين اموال دراستان مي توانيم راه آهن را به مرز رسانده و پروژه قطار شهري كرمانشاه را تكميل كنيم كه در اين زمينه نيازمند مساعدت هستيم.

بازوند در بخش ديگر صحبت هايش گريزي هم به منطقه جنگي شدن كرمانشاه داشت و افزود: خوشبختانه قانون مناطق جنگي در برنامه ششم توسعه براي استان كرمانشاه لحاظ شده، اما در اين قانون كلمه "بازنشستگان" از قلم افتاده كه اضافه كردن اين كلمه نيازمند قانون است كه از رييس مجلس مي خواهيم در اين زمينه مساعدت لازم را داشته باشد.

بازوند در ادامه به جمعيت 400 هزار نفري حاشيه نشينان شهر كرمانشاه هم اشاره كرد وافزود: نميتوان براي رفع معضل حاشيه نشيني و آسيب هاي آن براي همه استانها نسخه واحدي پيچيد و نيازمند اين هستيم كه اعتباراتي اختصاص داده شده و در هر استان مطابق شرايط موجود اقدام شود.

استاندار كرمانشاه به وضعيت دو رودخانه مهم شهر كرمانشاه هم اشاره كرد وافزود: رودخانه قره سو كه مي تواند يك فرصت گردشگري براي كرمانشاه باشد عملا به يك تهديد تبديل شده و فاضلاب شهر در 19 نقطه به اين رودخانه مي ريزد.

وي يادآور شد: شهر كرمانشاه تنها مركز استاني است كه هنوز بحث فاضلاب شهري آن تعيين تكليف نشده و فاضلاب آن به رودخانه قره سو مي ريزد.

وي افزود: از طرفي وضعيت رودخانه ديگر شهر يعني رودخانه "آبشوران" هم تعريفي ندارد و بعد از هفت سال از شروع اجراي ساماندهي اين رودخانه هنوز بخش اعظم كار باقي مانده كه در اين زمينه نيازمند مساعدت وزير نيرو هستيم.

تعداد بازدید: 239
كليه حقوق اين پرتال متعلق به انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان مي باشد.
Powered by DorsaPortal