دولت و ملت همدلی و هم زبانی انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان
 
182 كارگر شركت سيمان كردستان تبديل وضعيت شدند
182 كارگر شركت سيمان كردستان تبديل وضعيت شدند سنندج - ايرنا - مدير عامل شركت سيمان كردستان از تبديل وضعيت 182 نفر از كارگران پيماني تعاوني 1041 طرف قرارداد به استخدام مستقيم اين كارخانه خبر داد و گفت: اين تعداد كارگر شركتي در يك ساعت مشخص و كارمعين، حقوقي كمتر از كارگران استخدامي دريافت مي‌كنند.
1398/08/21

فرهنگ ثابتي روز شنبه در جلسه گزارش عملكرد شركت سيمان كردستان در بيجار اظهار داشت: يكي از مهمترين مطالبات كارگران شركت سيمان كردستان، تبديل وضعيت نيروهاي شركتي به قرارداد مستقيم كارخانه بود كه با تلاش و جلسات متعدد، 182 كارگر شركتي در چند مرحله تا 2 سال آينده بتدريج به صورت رسمي در كارخانه استخدام مي‌شوند.

وي افزود: از ابتداي شهريور پارسال تاكنون، 30 نفر از كارگران بخش آسياب سيمان نيز تبديل وضعيت شدند و 348 نفر از پرسنل نيز در قالب طرح مشاغل سخت و زيان آور بازنشسته شدند تا نيروهاي معادل از ميان جوانان تحصيل كرده جايگزين آنها شوند.

ثابتي با اشاره به اينكه تعداد كارگران كارخانه سيمان و شركت اعتماد ترابر گروس بيش از 428 نفر است، اضافه كرد: 117 نفر از كارگران پيمانكاري در سال 97 تبديل وضعيت شده و 150 نفر نيز در سال 98 و 2 سال بعد تيديل وضعيت خواهند شد.

وي يادآور شد: ميزان توليدات شركت سيمان كردستان در سال 97 - 96 حدود 844 هزار تُن كلينكر و 850 هزار تُن سيمان بوده كه با توجه به كاهش تقاضا و تحريم هاي ارزي، بيش از 100 هزار تُن در هر 2 محصول كاهش توليد در فاصله سال هاي 97 و 98 داشته‌ايم.

ثابتي با تشريح نوسانات توليد در شهريور ماه 98 نسبت به مدت مشابه پارسال گفت: در حال حاضر ميزان توليد شركت سيمان كردستان حدود چهار درصد كاهش يافته و اميدواريم با حمايت مردم و مسئولين از توليد بومي استان، شعار سال رونق توليد را به عرصه عمل ثابت كنيم.

وي تاكيد كرد: با توجه به افزايش نرخ ارز در 6 ماه نخست سال، ارزش فروش محصولات شركت سيمان كردستان حدود 20 درصد افزايش را با حدود هفت درصد رشد در ميزان صادرات ثبت كرده است.

مدير عامل شركت سيمان كردستان اظهار داشت: نرخ سود تسهيلات دريافتي اين شركت حدود 38 درصد است كه با ميزان فروش و هزينه هاي جاري توليد، توان بالايي از سرمايه حاصل از فروش را به خود اختصاص داده است.

او افزود: در مدت يك سال گذشته، حدود 490 ميليارد ريال اقساط تسهيلات دريافتي شركت سيمان كردستان با كليه معوقات به غير از بدهي موسسه مالي و اعتباري ملل در شهريور ماه 98 به روز گرديده است.

وي همچنين از بازپرداخت بدهي ها به اشخاص ثالث اشاره كرد و اضافه كرد: سال گذشته عليرغم تورم 47 درصدي بيش از 166 ميليارد ريال بدهي سنواتي به اشخاص ثالث را نيز پرداخت كرده‌ايم.

ثابتي گفت: در فاصله سال 95 تا 6 ماهه نخست سال 97، ميزان توليد و فروش با هزينه هاي شركت، حدود 124 درصد زيان را به ميزان يك ميليارد و 97 ميليون ريال ثبت كرد كه با تغيير مديريت و كاهش برخي هزينه ها، ميزان سود آوري كارخانه به مرز 24 درصد رسيد.

وي يادآور شد: معضلات و موانع عمده پيش روي توليد و پيشرفت شركت سيمان كردستان، ورود محصولات سيمان از خارج استان به داخل كردستان، دشواري‌هاي صادرات محصولات و قوانين رفع تعهدات ارزي، موانع تامين اقلام و تجهيزات مورد نياز وارداتي، حجم تسهيلات مالي بالا همراه با نرخ‌هاي سود و كارمزد بالاتر از بازده صنعت، پرونده هاي متعدد حقوقي شركت و زمان بر بودن تعيين تكليف آنها، تعيين تكليف مشاغل مشمول قوانين سخت و زيان آور پرسنل است.

400 بازديد در 2 سال اخير

مديركل تعاون، كار و رفاه اجتماعي كردستان نيز در اين جلسه گفت: در مدت 2 سال اخير بيش از 400 بازديد از واحدهاي خدماتي، صنعتي و توليدي در استان در راستاي رفع موانع توليد و اشتغال صورت گرفته است.

برهان صلواتي اظهار داشت: با اعتباري بيش از 160 ميليارد ريال در قالب 204 طرح توليد و اشتغالزايي، حدود 438 نفر در استان صاحب شغل شده اند.

وي افزود: حدود 57 طرح اشتغال فراگير با اعتباري بالغ بر 40 ميليارد ريال با اشتغال 130 نفر در دولت تدبير و اميد به عرصه عمل در آمد و با اعتباري 12 ميليارد و 800 ميليون ريال ديگر نيز 176 نفر در قالب اشتغال خانگي جذب شدند.

مديركل تعاون، كار و رفاه اجتماعي كردستان از بازگشايي و رفع موانع توليد كشتارگاه صنعتي ماهان بيجار خبر داد و گفت: با حمايت هاي دولتي و تشكيل رفع موانع توليد اين كشتارگاه چندين سال است كه از توليد و اشتغال بازمانده به زودي فعال خواهد شد.

او به جذب 2 هزار 400 ميليارد ريال اعتبار اشتغال پايدار روستايي در استان اشاره كرد و گفت: سهم شهرستان بيجار با همياري مسئولين، مديران و بانك هاي عامل حدود 160 ميليارد ريال بوده است.

صلواتي تاكيد كرد: با توجه به مطالبات مردمي شهرستان بيجار، اولين شركت تعاوني توسعه شهرستان بيجار با يك هزار و 500 نفر عضو ثبت فعاليت خود را آغاز كرده كه مسئوليت آن، توزيع ثروت است.

بازگشت 30 واحد توليدي به چرخه اقتصادي

رئيس سازمان صمت كردستان نيز در اين جلسه گفت: بيش از 30 واحد توليدي كه با ركود توليد و تعطيلي روبه رو بودند با توجه به همت دولت به تحقق شعار رونق توليد، در مدت 6 ماهه نخست سال جاري به چرخه توليد و اشتغال بازگشتند.

محمد دره وزمي افزود: برغم جنگ اقتصادي عليه ملت و نظام اسلامي، 830 واحد توليدي در استان وجود دارد كه فقط 130 واحد آن تعطيل است كه صاحبان آنها خود علاقه ايي به شروع فعاليت مجدد ندارند.

رييس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تاكيد كرد: 52 درصد واحدهاي توليدي استان داراي اشتغال كمتر از 50 نفر هستند و چند واحد صنعتي و توليدي نيز داراي 100 نفر شاغل هستند كه اين واحدها هم در دولت تدبير و اميد فعاليت خود را آغاز كرده اند.

وي به برخي از شاخص هاي اميد اشاره كرد و يادآور شد: توليد پلي اتيلن، توليد لاستيك و توليد كنسانتره از جمله شاخص هاي توليدي اميد در استان به شمار مي رود و بايد در راستاي حفظ داشته هايمان تلاش بيشتري كرد.

دره وزمي با تشريح روند احداث كارخانه زنجيره فولاد و پتروشيمي در استان اظهار داشت: تلاش ها و اقدامات مهم در اين خصوص ادامه دارد و نمي توان چنين پروژه هاي عظيمي را در مدتي كوتاه به ثمر نشاند.

شهرستان 89 هزار نفري بيجار در 142 كيلومتري شرق شهر سنندج مركز استان كردستان قرار دارد.

تعداد بازدید: 511
كليه حقوق اين پرتال متعلق به انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان مي باشد.
Powered by DorsaPortal