دولت و ملت همدلی و هم زبانی انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان
 
بازسازي مناطق سيل زده خوزستان 60 درصد پيشرفت داشته است
بازسازي مناطق سيل زده خوزستان 60 درصد پيشرفت داشته است سرپرست معاونت توسعه مديريت و منابع انساني استانداري گفت: دولت مصمم به بازسازي كامل مناطق سيل زده خوزستان است و تا كنون كار بازسازي مناطق ياد شده 60 درصد پيشرفت داشته است.
1398/06/04

به گزارش ايرنا كيامرث حاجي زاده شنبه در  نشست بررسي جذب تسهيلات و اعتبارات بلاعوض كشاورزي و مسكوني مناطق سيل‌زده در اداره كل مديريت بحران استانداري خوزستان اظهار داشت: در سيل اخير خوزستان تا اواخر ارديبهشت ماه سال جاري همچنان مشغول تخليه آب از روستاها بوديم و امكان آغاز بازسازي در آن شرايط وجود نداشت.

وي  گفت: اما در فاصله كمي پس از آن به رغم وجود تنگناهاي مالي، كمبود اعتبارات، عدم فروش نفت، اعمال تحريم هاي ظالمانه و جنگ تمام عيار اقتصادي كار بازسازي آغاز شد و  با اين همه ما شاهد پيشرفت 50 تا 60 درصدي در بسياري از مناطق سيل زده هستيم.

وي با اشاره به وجود بحران‌ها و مشكلات خاص استان خوزستان بيان كرد: در سيل اخير بيش از 42 ميليارد متر مكعب آب وارد استان شد كه حجم بسيار زيادي است و با اين وجود هنوز با مشكل آب شرب رو به رو هستيم و در برخي شهرها تنش آبي وجود دارد.

سرپرست معاونت توسعه مديريت و منابع انساني استانداري با اشاره به آغاز هفته دولت بيان كرد: در هفته دولت بايد همه فعاليت‌هاي دولت گفته شود و در كنار آن به آسيب شناسي نقاط ضعف بپردازيم و هر جا قصوري وجو داشته است از مردم عذر خواهي كنيم.

حاجي زاده اظهار داشت: ما  به عنوان فزرندان اين مرز و بوم  نبايد اجازه دهيم جدايي ميان مردم و مسئولان ايجاد شود و در هفته دولت ضمن پذيرش كاستي ها و كمبودها خدمات نظام را ارايه دهيم.

اقدامات نظام را فداي دعواهاي جناحي نكنيم

وي با بيان اين كه اگر نقدي به دولت وجود دارد اين نقد بايد منصفانه و به دور از هر گونه غرض ورزي باشد گفت: نبايد زحمات و تلاش هاي نظام  را فداي دعواي‌هاي شخصي و جناحي كنيم  و اگر قصد نقد كردن دولت را داريم بايد اين نقد كارشناسي  باشد.

حاجي زاده  ادامه داد:  در هفته دولت بايد واقعيت ها نمايش داده  شوند در ارايه آنها دچار غلو نشويم يا چيزهايي خارج از قاعده و اصول ارايه ندهيم چراكه مردم بصير هستند و خودشان در همه صحنه ها حضور دارند.

وي گفت: امروزه نيز مردم عادي به واسطه رشد فناوري، ارتباطات، اطلاعات و فضاي مجازي از ما جلوتر هستند لذا ضرورت دارد آن چيزي كه واقعي است به مردم گفته شود و بپذيريم آنجايي كه اقدامات كافي نبوده نقصي وجود داشته است.

 وي با اشاره به هشدار سيل پيش رو بيان كرد: در هفته هاي اخير كارگروه مقابله با سيل در مديريت بحران استانداري خوزستان برگزار شد كه بر اساس تخمين‌هاي هواشناسي ميزان بارش ها در پاييز و زمستان نرمال و در فروردين 99  ترسالي است و از آنجايي كه  سيل بندها در سيل اخير آسيب ديده اند يا تخريب شدند لذا وضعيت استان در سال جاري و فرودين آينده با سال گذشته متفاوت تر خواهد بود و هنوز نيز اعتباري براي ترميم سيل بندها اختصاص داده نشده است.

سرپرست معاونت توسعه مديريت و منابع انساني استانداري ادامه داد: بانك‌ها در بحث پرداخت خسارت‎ها به جد پيگير باشند و به اين امر سرعت بخشي كنند، بنياد مسكن انقلاب اسلامي تا كنون كارنامه خوبي در حوزه بازسازي در مناطق سيل زده از خود بر جاي گذاشته است انتظار مي رود در حوزه بازسازي مناطق زلزله زده مسجدسليمان نيز اين اهتمام را در برنامه داشته باشند.

رشد 2.5 برابري كشت تابستانه خوزستان در مقايسه با پارسال

رييس سازمان جهاد كشاورزي خوزستان با اشاره به  وضعيت بازسازي و ترميم سيل بندها به صورت موقت و خروج آب از اراضي كشاورزي گفت: به رغم زير آب رفتن حدود 214 هزار هكتار از اراضي زير كشت در سيلاب فروردين 98، با خروج آب از اراضي به منظور كشت تابستانه، تاكنون حدود 171 هزار هكتار زير كشت رفته است كه در مقايسه با سال قبل حدود 2.5 برابر افزايش داشته است.

كيخسرو چنگلوايي با اشاره به وضعيت پرونده هاي خسارت بخش كشاورزي توضيح داد: 23 هزار و 497 پرونده  در كميته شهرستان ها تاييد شد كه  همين تعداد نيز در سامانه ثبت شدند،   سه هزار و 300 پرونده نيز از سوي پژوهشگاه فضايي تاييد شدند كه تسهيلات پرداختي به پرونده هاي تاييدي 95 ميليارد ريال و تسهيلات بلاعوض نيز 347 ميليارد ريال است.

مدير كل بنياد مسكن انقلاب اسلامي خوزستان با اشاره به خسارات وارده به منازل مسكوني و زيرساخت ها در سيل اخير بيان كرد: تعداد 19 هزار و 100  واحد مشمول خسارت شده اند كه  با آغاز ارزيابي‌هاي واحدهاي آسيب ديده ستادهاي معين شامل استانهاي البرز، تهران، فارس، كرمان و هرمزگان در شهرستانها مستقر و در حال فعاليت زير نظر ستاد بازسازي هستند.

 تعمير 11 هزار واحد مسكوني سيل زده 

مسعود انصاريان بيان كرد: از 19 هزار و 100 واحد دچار آسيب توسط سيل در خوزستان 15 هزار و 600 واحد  تعميري و سه هزار و 500 واحد احداثي بودند كه كار تعمير 13 هزار شروع شده و تاكنون 11 هزار واحد تعميري تمام شده است.

وي با اشاره به ميزان تسهيلات بيان كرد: 15 هزار واحد مسكوني معرفي به بانك شدند كه از اين تعداد 12 هزار و 500 واحد به عقد قرارداد رسيدند.

مدير كل بنياد مسكن انقلاب اسلامي خوزستان گفت: 15 هزار تن سيمان از محل بنياد مستضعفان (اهدايي مقام معظم رهبري) و 2 هزار و 200 تن آهن آلات جهت بازسازي واحدهاي مسكوني تخريب شده و تعمير واحدهاي خسارت ديده نيز براي بازسازي در اختيار ما قرار داده شده است.

به گزارش ايرنا در جريان وقوع سيلاب اخير در خوزستان كه با طغيان رودخانه‌هاي كرخه، دز و كارون از روزهاي آغازين فروردين شروع شد، خساراتي به زمين هاي كشاورزي، واحدهاي مسكوني، و زيرساخت هاي چندين شهرستان حاشيه اين رودخانه ها وارد شد.

تعداد بازدید: 221
كليه حقوق اين پرتال متعلق به انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان مي باشد.
Powered by DorsaPortal